Lucky

Lucky er en af de mindste ponyer, vi har i rytterskolen og er fra 2004.
Han er en broget pony og lidt af et gadekryds, så vi ved ikke helt, hvad han er en blanding af.
Lucky er en lidt forsigtig herre, der trives godt med ensartethed og systemer.
Han kommer fra en anden rideskole, der nu er lukket og har også været med fra begyndelsen.
Lucky er en god hest til de mindre og forsigtige ryttere.

Dina

Dina er en af rytterskolens mindste heste på omkring 130 cm.
Dina er også et gadekryds ligesom Lucky, men det er slet ikke vigtigt,
når man er sådan en sød lille pony. Dina er en erfaren dame, der er fra 2002,
der slet ikke har tid til at blive fotograferet, mens hun er i gang med at spise.

Spotty

Spotty kom oprindelig fra Holland, men hun har boet størstedelen af sit liv her i Danmark.
Spotty er en hoppe fra år 2000 og er omkring samme højde som Dina - bare en slankere model.

Safran

Er den anden fjordhest og er noget større og bredere end Bella. Han er en rigtig gadedreng, der ikke har den store rutine fordi han er ung og ikke har prøvet så meget endnu. Derfor bliver han også primært brugt på det øvede hold og på voksenholdet. Safran er født i 2010 så han er lige så gammel som Anubis.

Felicity

Felicity er den næststørste hest vi har i rytterskolen og er en oldenborg fra 2003. Hun kommer oprindelig fra Nordjylland, hvor hun har været hos en dame, der ikke havde så meget tid til hende efter hun havde fået børn. Felicity er god til dressur men kræver en rutineret rytter for at kunne udnytte hendes potentiale. Hun bliver primært brugt på de øvede hold og på voksenholdet på grund af hendes størrelse på 155 cm da hun er for stor en hest til de mindre børn.